phone home menu search camera trash close cross menu1 menu1 menu1
<< Csoportos szülésfelkészítő online       

Perinatális szaktanácsadás

Perinatális szaktanácsadás keretében a perinatális időszakban (gyermekvállalás gondolatától a kisgyermek három éves koráig) felmerülő kérdések, nehézségek átbeszélésre van lehetőség.

Fordulhatsz hozzám 

  • a várandósság során felmerülő kérdéseiddel,
  • hüvelyi szülésre, császármetszésre, szoptatásra, gyermekágyas időszakra való felkészülés támogatása érdekében,
  • szülésélmény feldolgozás miatt,
  • a családdá válás nehézségeinek átbeszélése miatt,
  • vagy a kisgyermekes időszak aktuálisan felmerülő kérdéseivel.

 

Bejelentkezésre és időpont foglalásra az űrlap segítségével van lehetőség: https://forms.gle/bu8XZu2cqbpHyUVz8

 

Az űrlapon kérlek, add meg röviden, hogy milyen témában szeretnéd a konzultációt kérni, milyen időpont felelne meg számodra, illetve add meg a számlázáshoz szükséges adataidat: név, számlázási cím, e-mail, telefonszám. Válaszlevelemben egyeztetjük a pontos időpontot. Tanácsadásra hétköznaponként legkorábban 9, legkésőbb 14 órai kezdettel tudok lehetőséget biztosítani a szabad időpontok függvényében.

 

Lemondásra a konzultációt megelőző 48 órában van lehetőség. Ebben az esetben a konzultáció egy másik, egyeztetett időpontban kerül megtartásra.

Ha a lemondásra a foglalt időpontot megelőző 48 órán belül kerül sor, vagy a megbeszélt időpontban a konzultáción nem jelensz meg, a konzultáció megtartottnak minősül, a konzultáció díja kiszámlázásra kerül. Késésed esetén a konzultáció az eredeti időkeretnek megfelelően kerül megtartásra.

A konzultáció lemondásra e-mailben van lehetőség: hello@ablakavilagra.com

 

Ha a konzultáció bármilyen okból az én hibámból nem kerül megtartásra, akkor a konzultációra egy másik egyeztetett időpontbna kerül sor, a késésem esetén pedig a konzultáció a kezdésünktől számított 50 percig tart.

 

A konzultációra online, a zoom felületén kerül sor. A belépéshez szükséges linket a konzultáció előtt küldöm meg e-mailben.

 

A konzultáció ára:  50 perc esetén 12 000 Ft/alkalom